Yrityksestä

You are here

VAHVOJA YHDESSÄ

 
Olemme kokeneista ammattilaisista koostuva konsulttiyritys. Sen lisäksi olemme luoneet kumppanuusohjelman, jonka avulla kykenemme vastaamaan haastavimpiinkin tarpeisiinne. Kumppanuusohjelmassa on mukana pitkälti toista sataa IT-alan yritystä, joiden palveluksessa on yli 1000 alan asiantuntijaa. Lue kumppaneistamme lisää täältä.

 

 

Kuinka toimimme?

 
Tehtävämme on toteuttaa liiketoimintaanne edistäviä ohjelmistoprojekteja. Meille ei riitä jo vakiintuneiden prosessien tehostaminen, vaan pyrimme luomaan kanssanne kokonaan uusia toimintatapoja. Toimintamallimme skaalautuu erikokoisiin ohjelmistoprojekteihin. Tarjoamme tarpeittenne mukaan kokonaisia ohjelmistoprojekteja, ohjelmistokehitystiimejä tai täsmäosaamista vaadittaessa myös yksittäisiä, kokeneita konsultteja.

Palvelemme teitä lisäksi vastaamalla projektin vaatimusmäärittelystä, suunnittelusta, testauksesta ja projektin johtamisesta. Ohjelmistojen integrointi muihin ympäristöihin kuuluu myös palveluvalikoimaamme. Valmistuneille projektitoimituksille tarjoamme yhteyshenkilöt, koulutuksen, takuun, ylläpitosopimuksen ja mahdollisen neuvontapalvelun.

Me ratkomme yhteistyössä ongelmanne. Käytämme lähes yksinomaan ketteriä menetelmiä projektitoimituksissamme. Tällä toimitusmallilla projektin lopputuotoksena on eniten arvoa tuottava räätälöity ja tarpeita vastaava ratkaisu.
 

 

Miksi Codemen?

  • ymmärrämme liiketoimintaanne – se mahdollistaa aidon asiakaslähtöisyyden
  • kokoamme yhteen laajan verkoston, joka tavoitetaan nimetyn yhteyshenkilön avulla
  • kuuntelemme tarpeitanne ja loppukäyttäjän tarpeita – ehdotamme ja toteutamme tarpeet huomioivat ratkaisut
  • laadunvarmistus on kiinteä osa projektitoimituksiamme
  • tarpeitanne vastaavat projektit tuottavat teille selkeitä liiketoimintahyötyjä
  • reagoimme projektissa tapahtuviin muutoksiin erittäin nopeasti joustavan resurssoinnin ja ketterän toimintamallin ansiosta
  • räätälöimme toimintamallimme myös organisaationne toimintaa ja valmiutta vastaavaksi