In English

Rekrytointi

You are here

Etsimme joukkueeseemme jatkuvasti uusia hyökkääjiä, puolustajia ja maalivahteja!
 

Miltä kuulostaa tehdä töitä yrityksessä, jossa joukkuehenki on kaiken A ja O ja sen myötä syntyy Suomen parhaita maaleja?

Codemen on joukkue, joka koostuu toinen toistaan täydentävästä kentällisestä. Kokoamme joukkuetta pitkällä tähtäimellä, emme niinkään hakemalla nopeita voittoja. Kentällisissä jokaisella on tärkeä rooli ja jokainen auttaa toinen toistaan, näin kehitymme kaikki yhdessä ja saavutamme päämäärämme eli liigan voiton ja ennen kaikkea kärkipaikalla pysymisen.

 

Jos siis haluat olla mukana rakentamassa vuosituhannen joukkuetta, valitse sopiva rooli avoimista paikoista tai jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä, kun löydämme sinun paikkasi joukkueestamme.

 
Haemme työntekijöitä kaikkiin toimipisteisiimme:

#Turku #Oulu #Tampere #Helsinki

 

Tarjoamme sinulle mm.

  • kilpailukykyisen palkan
  • loistavat työkaverit
  • kuukausittaiset virkistystapahtumat
     

     

Olisitko sinä kenties meidän uusi puolustajamme tai keskushyökkääjämme?

Löytyykö sinulta taitoa tehdä maali tilanteen vaatimalla tavalla?

 
Tervetuloa kotihalliimme Kamppiin tryouteihin, niin tapaat joukkueemme valmentajan, joukkuejohtajan ja kapteeniston. Tarkemmat työpaikkakuvaukset hakuohjeineen löydät viereisestä valikosta.
 

 
Odotamme vapaamuotoista hakemustasi (ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen) parhaillaan osoitteessa rekry@codemen.fi. Vastaamme hakemukseesi pikaisesti, lisäksi tehtävään sopivien kanssa sovitaan molemminpuolisesta tutustumisesta mahdollisimman pian.

 
Lisätietoja:

Katja Penttinen

+358 40 5859 273
katja.penttinen@codemen.fi
LinkedIn