Integraatioguru

You are here

Intohimona integraatio? Tule meille koodaamaan parempaa maailmaa!

 

Codemen on alan kokeneista ammattilaisista rakentunut konsulttiyritys. Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.  Ainutlaatuisen toimintamallimme ansiosta pystymme toteuttamaan myös monimutkaiset ja haastavat ohjelmistoprojektit. Muutamme asiakkaiden haasteet ratkaisuiksi osaajiemme ja kumppaniverkostomme avulla. Mielenkiintoiset projektit ja rento yrityskulttuuri ovat auttaneet meitä kasvamaan nopeasti. Tule mukaan ja koe itse, miksi meillä kannattaa olla töissä!

Tervetuloa mukaan projektiin, jota vastaava keissi on toteutettu Suomessa vain kerran! Kyseessä on asiakkaamme tarvitsema integraatiopalvelu, joka hoitaa keskitetysti järjestelmien välisiä integraatioita kokonaisarkkitehtuurin mukaisesti. Työtä on niin paljon, että palkkaamme kerralla kaksi asiantuntijaa. Kesän ehdit hyvin lomailla, sillä projekti alkaa elokuussa 2018 ja jatkuu noin kaksi vuotta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta seuraavista työkaluista:

  • ICC-toimintamalli (Integration Competence Center)
  • Integraatioalustassa käytettävät Apache ServiceMix/Java -teknologiakomponentit, jotka sisältävät seuraavat osat: Apache ServiceMix –teknologiat, Java, Kibana & ElasticSearch, MariaDB, sFTP, XML ja REST
  • Ketterät menetelmät (Agile)
  • SOA/SOI- ja mikropalveluratkaisut
  • Tiedonsiirto: XML, JSON sekä CSV ja menetelminä esimerkiksi HTTPS, SOAP ja/tai SFTP.
  • Confluence ja Jenkins
  • End-to-end -testaus

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, modernit toimistot hyvien kulkuyhteyksien varrella ja harvinaisen mukavat työkaverit. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Pääset aidosti vaikuttamaan omaan työhösi sekä kehitystiimimme ja yrityskulttuurimme kehittämiseen.

Hae tästä https://www.codemen.fi/rekrytointi-ura-codemenilla viimeistään  15.7.2018 mennessä.

Lisätietoja voit kysyä Juha Karjalaiselta, juha.karjalainen@codemen.fi, p: 0400-855846.